rådgivning og vejledning

Vi tilbyder rådgivning og vejledning om farvevalg, design og materialer for at sikre, at kunderne får det ønskede resultat.​

kundetilfredshed

Vi prioriterer kundetilfredshed og lægger vægt på at opbygge langvarige relationer.​

kvaliteten i fokus

Vi har stor opmærksomhed på detaljer og en forpligtelse til at levere malerarbejde af højeste kvalitet.​

Maling af flyttelejlighed udføres for private

Sæt lejligheden i stand i forbindelse med din flytning

Skal du flytte? Hvis du skal sælge din bolig, så gælder det om at gøre den så indbydende og præsentabel som muligt for at få den bedst mulige pris for den og samtidig få den solgt hurtigt. Skal du flytte fra en lejebolig, så kan der være nogle krav til, at du skal sørge for maling af vægge og lofter, inden du flytter.

Hvis du skal flytte, så står vi som malere gerne klar med en hjælpende hånd i forbindelse med maling af flyttelejlighed. Vi tilbyder både maling af lejlighed for privatpersoner i Grenaa, Ebeltoft og omegn samt på hele resten af Djursland, hvis det er her, du har brug for vores hjælp.

Sådan kan vi hjælpe dig i forbindelse med dit malerarbejde

Vi kan hjælpe dig på flere forskellige måder i forbindelse med maling af flyttelejlighed. Vi kan for eksempel hjælpe dig med det nødvendige malerarbejde i den lejlighed, som du skal flytte fra, men vi kan også hjælpe dig med istandsættelsen af din nye bolig, hvis du ønsker det – eller begge dele. I denne forbindelse kan vi eksempelvis tilbyde at afslibe og lakere dine gulve og dørtrin.

Af malerarbejde tilbyder vi blandt andet:

Herudover kan vi også lægge epoxygulve med et stort udvalg af farver og mønstre, hvis du vil have et gulv udover det sædvanlige.

Din tilfredshed betyder alt for os

Det er helt afgørende for os, at du bliver tilfreds med resultatet af det arbejde, vi udfører. Derfor gør vi alt for at sikre os din tilfredshed, og vi kører ikke, før du er 100 % tilfreds med det endelige resultat.

Kontakt os og indhent et tilbud på maling af flyttelejlighed

Kunne du tænke dig på forhånd at vide, hvor meget din opgave i forbindelse med maling af flyttelejlighed vil koste dig? Så kontakt os gerne allerede i dag for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Fortæl os om opgavens omfang samt dine ønsker og behov, så beregner vi en skræddersyet pris til dig.

Vi er en servicemindet og kvalitetsbevidst maler, der går højt op i at sikre din tilfredshed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 5037 9581
​eller skriv en mail til malerfirmahs@gmail.com

er du interesseret?

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på malerservice

Hvis du sidder med nogle spørgsmål til vores malerfirma, eller ønsker at høre mere om, hvad vi hos HS Maler & Epoxy kan tilbyde, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder klar med kompetent vejledning, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!

​Kontakt os

HS Maler & Epoxy

Skindbjergvej 40, 8500 Grenaa

Tlf.: 5037 9581

E-mail: malerfirmahs@gmail.com

​CVR-nummer: 43837427

Se vores cookiepolitik

​Om os

HS Maler & Epoxy byder på mange års erfaring i branchen, hvorfor vi løser alle former for maleropgaver for både private, erhverv og offentlige instanser.

Vi rådgiver om farvevalg, lysindfald og generelt malerarbejde og udfører enhver opgave på optimal vis for kunden.

bliv ringet op

​Ønsker du et opkald vedr. din opgave?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt